ILMASTOINTITYÖT KOKO PIRKANMAAN ALUEELLA AMMATTITAIDOLLA

Panosta sisäilman laatuun - tilaa Putkiasennus Järvinen Oy suorittamaan kotisi tai toimitilasi ilmastointityöt asennuksesta huolto- ja korjaustehtäviin. Toimimme koko Pirkanmaan alueella. Muistathan, että toimiva ilmastointi ei vaikuta ainoastaan hengitysilman laatuun, vaan se ehkäisee osaltaan myös kosteusongelmien ja homevaurioiden syntymistä.

ILMASTOINTIJÄRJESTELMÄT UUDISKOHTEISIIN

Oikein mitoitettu ja asennettu ilmastointijärjestelmä varmistaa osaltaan asumisen ja olemisen mukavuuden kaikkina vuodenaikoina. Yritykseltämme saat ilmastointityöt ja -asennukset joko omana palvelunaan tai kokonaispakettina lämmitysjärjestelmän ja käyttövesijärjestelmän kanssa samaan aikaan asennettuina - täydellisenä avaimet käteen -pakettina siis.

ILMASTOINTIHUOLLOLLA PARANNAT SISÄILMAN LAATUA

Koska olet viimeksi huollattanut kotisi tai toimitilasi ilmastointijärjestelmän? Tiesitkö, että toimiva ilmastointi on myös kiinteistön energiatehokkuuden kannalta keskeisen tärkeä asia. Lisäksi ilmastointikanavien puhdistuksella parannetaan sisäilman laatua, mikä vaikuttaa suoraan tiloissa asuvien tai työskentelevien viihtyvyyteen.

PYYDÄ TARJOUS ILMASTOINTITÖISTÄ JO TÄNÄÄN!

Olitpa sitten rakennusprojektia kaavaileva tai huonokuntoisen ilmastointijärjestelmän kanssa tuskaileva, ota yhteyttä! Meiltä saat tarvitsemasi työt vaivattomasti ja kustannustehokkaasti, molempia osapuolia tyydyttävällä työnlaadulla tietenkin.

Ota rohkeasti yhteyttä!