LÄMMITYSJÄRJESTELMÄT TAMPEREELLE JA KOKO PIRKANMAALLE

Toimiva, kiinteistön kokoon ja käyttöön oikein mitoitettu lämmitysjärjestelmä on mukavan asumisen ja olemisen kannalta keskeisen tärkeä asia. Putkiasennus Järvinen Oy huoltaa, korjaa ja asentaa erilaiset lämmitysjärjestelmät Pirkanmaalla eri kohteisiin - omakotitaloihin, rivi- ja kerrostaloihin sekä liikehuoneistoihin.

MEILTÄ LÄMMITYSJÄRJESTELMÄT JOKA LÄHTÖÖN

Yrityksemme asentaa ammattitaidolla erilaisia lämmitysjärjestelmiä niin uusiin kuin jo olemassa oleviin kohteisiin. Erikoisalaamme ovat maalämpöpumput, mutta suoritamme myös mm. ilmalämpöpumppujen ja ilma-vesilämpöpumppujen asennukset. Meiltä saat myös nykyään hyvin suositut vesikiertoiset lattialämmitykset valmiiksi asnnettuina.

LÄMMITYSJÄRJESTELMIEN HUOLTO, KORJAUS JA UUSIMINEN

Epäiletkö kotisi tai toimitilasi lämmitysjärjestelmässä olevan vikaa? Tai koska järjestelmä on viimeksi huollatettu? Ota yhteyttä yritykseemme kun huomaat viat tai haluat varmistua lämmityksen toimivuudesta - meiltä saat ajantasaiset ja luotettavat työt tarpeeseesi. Mikäli pohdit lämmitysjärjestelmäsi uusimista, meiltä saat siihen kilpailukykyisen tarjouksen.

SOITA JA PYYDÄ TARJOUS!

Olipa tarpeesi mikä tahansa, ota meihin yhteyttä puhelimitse tai yhteydenottosivultamme löytyvällä lomakkeella - Putkiasennus Järvinen Oy on alansa luotettava ammattilainen.

Ota rohkeasti yhteyttä!