KÄYTTÖVESIJÄRJESTELMÄT TAMPEREELLE JA KOKO PIRKANMAALLE

Laadukas ja toimiva käyttövesijärjestelmä on hyvän asumisen perusedellytys. Putkiasennus Järvinen Oy asentaa käyttövesijärjestelmät uudisrakennuksiin sekä saneeraa, huoltaa ja korjaa ne jo olemassa olevissa kohteisiin koko Pirkanmaan alueella.

KÄYTTÖVESIJÄRJESTELMÄT UUSIIN KOHTEISIIN

Oletko rakentamassa omakotitaloa tai uutta toimitilaa yrityksellesi? Putkiasennus Järvinen Oy asentaa kaikenlaisiin uudiskohteisiin laadukkaat ja varmatoimiset käyttövesijärjestelmät. Käytämme asennustöissä tunnettujen valmistajien testattuja putkia, liitoskappaleita, läpivientiosia ja muita tarvikkeita, joten asennustöidemme laatuun voit luottaa joka tilanteessa. Kysy samalla myös suorittamiamme ilmastointijärjestelmien ja lämmitysjärjestelmien asennuksia!

KÄYTTÖVESIJÄRJESTELMÄN HUOLTO, KORJAUS JA UUSIMINEN

Nimensä mukaisesti käyttövettä - siis juoma- ja pesuvettä - kuljettava järjestelmä on veden laadun takaamiseksi syytä huollattaa tai uusia heti tarpeen ilmennyttyä. Huonokuntoinen käyttövesijärjestelmä on myös riski itse kiinteistölle mm. erilaisten vuotojen muodossa - vesivahingon korjauskustannukset voivat olla merkittävät pelkän käyttövesijärjestelmän uusimiseen verrattuna.

SOITA JA PYYDÄ TARJOUS!

Ota yhteyttä puhelimitse tai yhteydenottosivultamme löytyvällä lomakkeella ja tee tarjouspyyntö käyttövesijärjestelmäurakasta jo tänään!

Ota rohkeasti yhteyttä!